måndag 31 december 2012

Gott Nytt År

Nu börjar det ta på året 2012!
Tack för era besök här på bloggen och värmande kommentarer! Önskar ett gott slut på det gamla året men framför allt ett Gott Nytt År!
Kram Hjalmar

måndag 24 december 2012

God jul

Julafton, som jag längtat.....efter julklappar. Har rivit och slitit i papper och kartonger hela dan. Vad jag fått? Nallar, godis, grisöron, farmors köttbullar mm mm! Ni får se delar av presentskörden på korten här! Jag orkar nämligen inte samla ihop grejerna för de är lite utspridda och jag är fullständigt slut!
God fortsättning på julen allihop!
//Hjalle







onsdag 19 december 2012

Hallelaleja

Grannen på jobbet har skaffat hund! Samma som pucko fast plus dobberman. Matte fick hjärtsnurp och galen och pratade konstigt. Jag gick och ställde mig en bit bort. Tyckte den var lite otäck, men det tyckte hans kompis Loke oxå tydligen. Ja just det Zeke heter han.
Det var lite tunt med hundar på gatan här ett tag men nu är vi fyra, för en annan granne har skaffat en schäfer. Det är bra att vi är lite fler som kan hjälpas åt å hålla ordning på bilar och folk nu!
//Hjalle

torsdag 13 december 2012

Stolledräng

Ja ja det kanske heter stalledräng men man ser ju ut som en stolle i mössan! Ville bara önska er glad lucia eller säger man trevlig lucia.....jag vet inte men jag vill att ni ska ha en bra dag!
//Hjalle stolledräng

fredag 7 december 2012

Finaste Falstaff

Falstaff
Reinlake`s Alive and Full of Magic

Onsdagen den 5 december blev en sorgens dag. Min vän Falstaff somnade in.
Vi har hängt ihop sen valpben, min ständige vapendragare i spårskogen. Orden vill inte riktigt formuleras, inte riktigt skrivas.
 
Du försvann så plötsligt, var ju så säker på att vi skulle ha många fler år ihop. Så tomt det blev.
Många gånger har våra människor skojat om hur lika vi var. Valpiga och busiga. Medans våra brorsor stod för det lugna.
 
Önskar dig en egen spårskog med massor av köttbullar, en egen hed att springa på, ett hav av pinnar du kan bära på, en åker full av stora stenar att hoppa upp på och att du hittat brorsan Baron. Du kommer ta dem med storm där uppe kompis.
 
Till Falstaffs människor & Vega vill vi skicka styrke- och tröstekramar. Vi beklagar er stora förlust och lider med er. Det är så tungt att säga farväl till en älskad vän.
 
Denna evigt unga, charmiga och godhjärtade Falstaff levde upp till sitt namn
Alive and Full of Magic....
....till sista andetaget.
 
 
Tills vi ses igen....
Du finns i våra hjärtan Falstaff!
 
//Hjalle & matten
Ps kan du hälsa min brorsa Pucko vi saknar honom så.....

lördag 1 december 2012

Snö

Första vändan med snö och benen blir fulla med spring! Jag å matte har varit ute å lekt flera gånger idag. Nyhetens behag, sen när jag får köldkramp å matte vita tår. Ja då börjar vi väl fräsa åt snön å be den ge sig av. Men än så länge och i jämförelse med den evigt långa regnperiod vi dragits med nu så gillar vi det!
//Hjalle