torsdag 31 juli 2008

Vi har haft KALAS


Japp, då har vi blivit firade!! Det började med paket från mormor redan på jobbet. Ben och nya mjukisdjur. Sen kom vi hem och där väntade paket, från våra spårkompisar Baron och Falstaff, i brevlådan. Sen kom Kusin Ladie med familj, farbror Simson med familj, farbror L (inte släkt men granne och en nära vän), mattes kusin med familj. Och alla hade de paket med sig. Köttbullar, grisöron, korvar, leksaker, ben, mer mjukisdjur och godis! Så vi lär inte svälta eller vara sysslolösa på ett tag:-)) På programmet stod tipspromenad (som farmor vann) med frågor om oss!! Agility......

...och sist men inte minst fiskdamm. Det satt påsar med godis upptejpade på altanväggen som vi fick dra ner. Kolla in Simson, han får nästan plats i sin godispåse!!!

Som sig bör på alla kalas fikade vi. Menyn gick i hundbenets tecken, smörgåstårtan var garnerad med en hundbensformad ostskiva, minibakelser med ett hundben i sockerpasta och sist men inte minst blåbärssnittar till dagen i form av....ja just det BEN!!! Nu är vi mätta, glada, trötta och alldeles överlyckliga! Nu önskar vi alla gratulanter som varit här, firat oss på bloggen, per sms och telefon en jätteskön nattsömn!! Hörs imorrn och glöm inte gammal är äldst!

//Pucko & Hjalmar

Ps nästa gång vi hörs kan vi vara till sjöss:-)) till kusten bär det iallafall!! Å trevligt besök vankas även denna helg!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Mycket trevligt kalas.
Hundben i alla dess former gillade vi. Hoppas att premiärseglatsen var som ni hade tänkt.
Ha det gott!
Tjingeling Ladie, Catrine, Emilia och Miranda.

Anonym sa...

Tack för ett trevligt kalas
Ha de bra. Farbror L.