måndag 30 juni 2008

Nu har vi kalasat....


Detta är kusin Ladie, födelsedagsbarnet! Hon hade ordnat ett jättekul hundkalas!! Vi började med en agilitybana i en hage. Hjalle sprang med husse och vann!!! Vi trodde nog Hjalle skulle ta hem vinst i "vem-som-rullat-sig-mest-i-kobajs", men att de gamla agilitytakterna satt i kunde vi inte ana :-))

Detta är vår "farbror" Simson. Här väntar han på att sökgrenen ska komma igång....eller han försöker stå ut med en efterhängsen Hjalmar. Sökgrenen gick ut på att vi skulle hitta Ladies människor i skogen, det gick fint! Fast Pucko blev allt lite rädd när han fick syn på 2 huvuden bakom en sten :-)) Ladie vann den grenen, vilken fart hon hade, hennes husse hann inte med!! Ha ha

Efter det gick vi till ån som ligger vid Ladies hus. Här är jag (Pucko) i och hämtar min flytring. Efter badet fick vi fika, alla hundar fick varsin skål med godsaker. Mums!

Ladie blev nog glad för sin present....vad som fanns i den???

Jo det var en flytring, grisöron och hundkex. På tal om hundkex, kalaset avslutades med fiskdamm, vi hundar fick varsin påse med hundkex! Tack snälla Ladie med familj för att vi fick komma! Det var hur kul som helst, nästa kalas blir när Pucko fyller 10 år i slutet på juli. Vi får nog be Ladies lill-mattar komma hit och hjälpa våran matte då så det kalaset blir lika roligt :-))

//Pucko & Hjalmar

2 kommentarer:

Gordon sa...

Vilken härlig födelsedagsfest, och vilka kul aktiviteter. Och att Hjallemannens agilitytakter sitter i - det förvånar oss INTE!!! Kramar från beardis-flocken

Anonym sa...

Hej igen! Vilka bra bilder och text! Nej, Hjalles seger får ingen ta ifrån honom, det är hans.
Javisst kan man ha kalas för hundar, funkade utmärkt och hundarna verkade nöjda.
Man kan ju göra hur många roliga aktiviteter som helst om man bara fantiserar lite.
Det grämer mig lite att vi glömde kusin Zorro, men huvudet är inte alltid på skaft. Vi glömde även gruppbilden-släktbilden men det verkar ju bli fler kalas, KUL, får ta bild då!

God natt!
Kalasarrangören och Ladie