fredag 27 juni 2008

Åter vid datorn...


...ja det får väl bli en paus i allt grejande och ätande!
Vi kan meddela att projektet pimp-my-husvagn har påbörjats, dock ej klart och ni får ingen bild på det förrän det är helt klart säger matte.

Vi har i eftermiddag hunnit med att åka handla lite till, grilla, greja i sovhörnan och dessutom följa kustdramatik på nära håll. Hela hamnen var full med folk från campingen. Det började med att 2 helikoptrar surrade ivrigt över oss, när vi kom ner till hamnen såg vi kustbevakningens jättestora båt och en liten mindre räddningsbåt. Till åskådarnas belåtenhet gick den lilla båten in i vår hamn och förklarade vad de sökte efter. Det var en man i kajak som rapporterats saknad och de undrade om vi sett någon. Nu i skrivandets stund har de lagt ner sökandet så vi får hoppas att han återfunnits. Kanske satt han på ett pensionat i närheten och tog en bärs då Tommy Körberg uppträder där ikväll!

//vid datorn Hjalmar


Ps Grannhunden Maja vi skrev om för ett tag sen är en Lagotto. Vi var lite osäkra på rasen då, kan bero på att Maja inte visar hela garnityret som en annan Lagotto i vår bekantskapskrets gör ha ha ha

Inga kommentarer: