torsdag 29 januari 2009

Här är vi!!


Ja här har vi inte varit flitiga....få blogginlägg under den här månaden. Vi ville bara tala om att vi lever och mår bra.

Vi summerar lite snabbt:

Förra veckan försvann husse under några dagar, sen drog matte oxå, men då kom mormor och passade oss, sen kom både matte och husse tillbaka!! Det var nån jobbgrej som vi inte kunde vara med på....konstigt vi trodde det var vi som var nyckelkompetensen på företaget! Men nu är ordningen återställd, flocken samlad alla nöjda och glada. Farmor var på jobbet och hälsa på oss häromdan, hon hade med sig korv till oss - ibland gillar vi dig alldeles speciellt mycket!!

Idag på vår middagspromenad, hörde vi ett par välbekanta röster bakom oss. Glädjen var total när vi såg att det var Baron och Falstaffs husse och matte (de bor i grannkommunen, så det hör inte till vanligheten att vi stöter på dem på promenaden). Jättekul och se er, hoppas det blir snart igen och att vi kan spåra lite då oxå!!

Trevlig helg alla cybervänner!

//Pucko & Hjalmar

1 kommentar:

Gordon sa...

Kära killar - härligt att ha er tillbaka på bloggen. Men allra roligast var det att träffa er "in real life"! - Kramar från kompisarna BARON och FALSTAFF