fredag 4 mars 2011

Blickar ut över sina domäner

Vi har verkligen varit urdåliga på att blogga....vad gör vi eller vad gör vi inte? Ja lite tid har vi lagt på att hjälpa matte med släktforskning, scannat bilder från förr. Bilden ovan är mattes morfars far född 1871. Han är alltså född 127 år före Pucko och 123 år före Hjalmar (tror vi räknade rätt...många år det där). Kortet är taget på vad vi idag kallar "mormors ranch", men då var det hans gård. Frågan är om han blickar ut över sina domäner med stolthet eller om han bara ser en massa jobb och undrar hur han ska hinna med. Nä han ser inte ut att ha bråttom så det är nog en blick av stolthet:-)

Nu börjar snön försvinna sakta med säkert. Dock går vi inte helt säkert än, det är halt som attan på sina ställen. När man som minst anar så ser vi ut som hämtade ur Bambi på hal is filmen, benen snor ihop sig och så ligger man där på marken och undrar vad det var som hände!?

Nu är det äntligen helg. Vad som står på programmet får vi se....vi har det liksom lite öppet!

Trevlig helg
//Pucko & Hjalmar

2 kommentarer:

Gordon sa...

Jättetrevligt med rapporter om släktforskningen. Gärna mera sådant. Och så är vi förstås ivriga att få veta hur helgprogrammet blev. - Kramar från Falstaff och hans människor

puckhjall sa...

@Falstaff
jo men det är lite intressant å se var matte härstammar ifrån. Det kanske kommer fler rapporter i ämnet.
kram fr oss