lördag 21 januari 2012

Gänget samlat

Idag var en sån där bra lördag. Vi fick träffa spårgänget igen efter ett långt uppehåll. Pucko fick briljera i upplet och Hjalmar spårade på öppet fält. Att få ta upp spåret och leta apporter igen var lika roligt som paketen på julafton som jag (Hjalmar ) längtat. Gick ju skadad hela hösten men nu är jag på banan igen. Tur hade vi oxå bara nån timma efter vi kom hem började det snöa och det talas om att det ska komma mkt snö.

Sa vi förresten att vår inte allt för morgonpigga matte räddades av tant A imorses som ringde och väckte henne.....annars hade det nog blivit dåligt med spår och hon hade nog sovit ännu.

//pucko & Hjalmar 

Ps världens bästa falstaff hade m sig en påse hemma tillagade grisöron till oss och igår fick vi en påse med farmors godaste biffar så nu snackar vi god helg. Tack så mkt säger vi.

2 kommentarer:

Gordon sa...

Som alltid: HÄRLIGT att träffa er. Och JÄTTEROLIGT att se hur käre Pucko är i sitt livs form. Och vår käre Hjalmar klarade spåret med sin vanliga briljans! Suveränt: efter en tids uppehåll! - Kramar från oss

Puckhjall sa...

@falstaff
Detsamma säger vi till er. Det var ett jädrans långt uppehåll vi hade. Men dessto roligare att spåra igen.
Kramar från oss