torsdag 19 januari 2012

Välkommen & till minne

Alla våra tankar går till grannarna på jobbet. Vår kompis Dandro har somnat in efter lång och trogen tjänst. En skön kille som blev 12,5 år. Vi önskar dig stora gröna ängar att springa på, stora blåa hav att åka båt på och en massa falukorvsändar att äta. Sov gott kompis!

Ny på gatan är Loke 12 veckor. Matte har varit och inspekterat, sniffat och lekt med honom. Såg tydligen lite ut som pucko som valp fast utan skägg. Men vällingfläck på hakan och vit slips hade han. Välkommen till grannskapet Loke, vi ska lära dig allt vi kan:-)

//pucko & Hjalmar 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på Er!! Loke här, låter bra att ni ska lära mej en massa!! Gärna bus, men jag är ganska duktig på det själv :-). Gillar er matte, hon är jättego och snäll. Just nu är jag lite sömnig, få bli en powernap så jag kan komma igång och leka och busa med matte när hon försöker städa undan spår efter min lekfulla morgon;-)!! Voff på er!!

puckhjall sa...

@loke
vad roligt att du hittade i. Vi har förstått att matte är lite väldigt förtjust i dig. Hon ser så där nykär ut när hon varit o hälsat på dig. Vad bra att du satt matte i arbete, man ska inte ligga o dra sig så här på en lördag ha ha. Vi körde upp och ut våran matte kl 5 idag...hon muttrade nått om okristligt tidigt o var som vanligt sur som ättika(mornar är inte hennes grej). ha det bäst o busa på Loke.

//Puckhjall