tisdag 29 maj 2012

Nu är vi beredda & en tanke till Baron

 nu har vi investerat i en liten smidig Ac som komma hålla oss svala i sommar, nu värmen kom bara så ska du få en match....vi tänker inte svettas mer än nödvändigt! För hörru värmen har du tänkt på att du inte alltid är så snäll mot oss fyrbenta vi tar värmen rätt så hårt! men vi tänker ha det så kyligt som den fyndiga expediten sa:)

annars löper allt på som vanligt....vi träter o vill inte umgås så mkt med varandra vi hundar. Hjalmar vill ta över i herraväldet Puckhjall. men gubben är seg o vill inte lämna tronen, det kostar en del bett i örat osv så matte tycker det är lugnast att inte ha oss ihop. Lite lagom trassligt så där men lugnast!

förra veckan och i helgen hände väl inte så mycket, värmen gjorde oss utslagna....ja även matten var klen o hade inte så mkt spring i benen.

Nu har vår favoritflock kommit hem från semester så vem vet snart blir det nog lite spårning! Sist blev det inställt då Falstaff va på fyllan... På tal om flocken så var det i den vår gamle kompis Baron ingick i, Idag sänder vi en extra tanke till honom och hans flock då det är 2 år sedan han somnade in! Baron, vi ses på de grönare ängarna en dag....men du får vänta på oss ett tag till! Vi saknar dig kompis o tänker allt som oftast på dig!

//Pucko & Hjalmar

2 kommentarer:

Gordon sa...

TACK, kära vänner - Barons och våra äldsta och bästa kompisar - för ett underbart blogginlägg.

puckhjall sa...

@barfals
kram till er
//puckhjalls