söndag 21 juni 2009

Midsommar

Ja jisses nu har vi haft alldeles för fullt upp för att hinna med att förmedla omvärlden vad vi gjort. Men nu är vi själva med matte tills imorgon, då kommer mormor och stannar hos oss under veckan, sen kommer husse och grannarna L och C.

Vi har firat midsommar med allt vad det innebär. Här innebar det iallafall silllunch, jordgubbar, tipspromenad, 50 årsfirande av campingen, grillning på kvällen, gäster och kollat in folk när de struttade omkring på bryggan till en trubadur som sjöng från 19.30-01.00 utan paus. Den killen hade en enorm lungkapacitet må vi säga.

Igår var det några andra som stod för underhållningen, med ett dragspel och sång av ett helt kompani fick vi lyssna till en raaaaad klassiker. Bra lät oxå. Ja det glömde vi ju, vi åkte ju båt för första gången i år. Iförda våra blåa flytvästar kastade vi oss ut på böljan den blå!

Några bad har det inte blivit av eftersom vädret har varit minst sagt omväxlande, ingen störande värme men heller inte nåt störande ihållande regn. Visst har det kommet lite men emellan varven har det varit torrt.

Hur som helst, imorrn blir det upp i svinottan med matte för här behöver städas om vi ska kunna släppa in mormor och det vill vi ju göra!! Undra om hon packar rätt? Lite kläder och mycket godis till oss ha ha!

//med vissna blommor i håret Pucko & Hjalmar

Inga kommentarer: