torsdag 27 januari 2011

Hallåååååå

(Bild: har inget med inlägget att göra, tagen på Mormors Ranch)

Det var väldigt vad dagarna går fort....vi har inte riktigt hunnit med bloggandet! Men vi finns här bakom kulisserna. Det händer inte så mycket så här vintertid....men som de gamla gubbar vi börjar bli kan vi väl alltid ventilera vädret med er. Tusan vad kallt det är, lederna blir stela och soffan drar mer än en långpromenad. Fast det gör den väl iof även på sommarn. På tal om sommarn så längtar vi lite efter den. Tänk så skönt och kunna slänga sig på gräsmattan och bara softa. Träffa bruden på kusten, bada, käka glass och snika till oss en och annan korv vid grillning! Ja allt det där är nått att se fram emot.

Annars hänger vi (som tidigare inlägg skvallrat om) en hel del i köket, det är där det händer saker.....fortfarande. Än har matte inte kommit över den där bakhobbyn. Så gott folk....köp aktier i Dansukker eller Kungsörnen för de aktierna lär ha gått upp senaste tiden medans matte enbart kommer bli rik på kilon. Ni kan kolla in mattes blogg om ni undrar vad hon pysslar med.

Vi  fick ett kul mail från en Småländsk Papillontjej vid namn Smulan igår....vi ska fiska fram det imorrn så ska ni få ta del av hennes nattliga bestyr. Skön tjej som skulle passa Hjalle, de verkar ha samma rutiner!

//Pucko & Hjalmar

4 kommentarer:

Carina sa...

Instämmer, soffan drar med än en långpromenad just nu, men mest pga halkan för min del :)

Gordon sa...

Hallåååå själva, kära Pucko och Hjalmar. Jodå, vi känner till er mattes hobby ... Låt er väl smaka!

puckhjall sa...

@Carina
halkan har blivit bättre här nu, men ett tag var det för jäkligt! då välte vi omkull varannat steg.
men nu är det helg och soffläge känns som ett bra alternativ. trevlig helg!

puckhjall sa...

@Falstaff
jo då vi sniker allt till oss en och annan kaka!
trevlig helg