måndag 10 januari 2011

Konverterat till katt?


(katten Ludde, mattes mosters katt)
Vi har starka funderingar på att konvertera till katt fram tills dess att isen på backen försvunnit. Tänk er att slippa gå ut flera gånger per dag bara för att göra ifrån sig....en katt har en kattlåda och kan sätta sig i den när helst de vill. Idag har vi kanat omkring och fått tänka mer på att inte ramla än att hinna göra ifrån sig.....nä vi går i strejk tills det är isfritt!

Annars tycker vi det nya året börjat bra. Roligt var det på nyårsafton när vi hade lite brudbesök av tant A och tant S (vilket innebär mkt uppmärksamhet) och coola killen T (vi är förbjudna att kalla honom farbror T ha ha). Sen har matte fastnat i det där bak-transet hon hamnade i innan jul, vilket innebär att vi allt som oftast fått ha några töntiga bagarmössor på oss. Vi har svarvat till ett antal muffins, kolakakor, jitterbuggkakor, drömmar, sockerpasta och sockerkakor. Nu tror vi dock att detta ryck liksom många andra ryck matte fått genom åren kommer gå över. Hon brukar vara nitisk sin nya hobby ett tag och sen är hon åter på sofflocket å då vet vi var vi har henne ha ha! Grabbarna på jobbet är dock nöjda med denna hobbyn än....men snart bubblar väl mjöl och socker ut genom öronen på dem å de vill aldrig se kakor igen:-)

ha det
//Pucko & Hjalmar

4 kommentarer:

Gordon sa...

Vilken rolig och läsvärd rapport. Vi har saknat era uppdateringar! Men kära Pucko och Hjalmar: sätt STOPP för införandet av katt!!! - Kramar från Falstaff

puckhjall sa...

@Falstaff
nä nån katt kommer inte in innanför tröskeln....men att få vara lite katt fram tills dess att man kan gå obehindrat ute igen. Attans halt är det o vi har sopat i backen flera ggr....bara lite trötta på det! Men det är klart vi ska förbli hundar!

darkangel och fröken Jokkmokk sa...

Kattlåda verkar inte så dumt :) Om jag slipper göra rent i den förstås ;)

puckhjall sa...

@Seila
du behöver inte göra rent den, det får din matte göra:-) fast det kanske var just hon som inte ville göra rent den ha ha
kram på dej