onsdag 17 september 2014

Spårat

Idag har vi äntligen varit å spårat igen. Hjalle som åter är i form fick ett spår i skogen, med alla de vanliga lurigheterna som Gordons husse brukar hitta på och variera. Det gick fullständigt som på räls. Inga gamla ben bromsade farten, glädjen och ivern över att hitta apporterna och spåret. Gordons husse tyckte det var en ren uppvisning, mattens stolthet och lycka hade inga gränser! Vilken hund hon har va:-)
Lillfisen Allan-valp fick ett liknande spår som sist. Dvs ett direktspår, inte jättelångt men med en böj denna gång. Medans matte la ut spåret höll tant V Allan vid starten. Den stora skillnaden mot sist var att poletten trillade ner från start och Allan körde ner näsan direkt, tog spåret med storm och kom till mål där han hitta sin leksak. Yippey kayey heffaklumpar å håning vilken spårhund han kommer bli!
Tack för ikväll Gordon, Vega, Xci, Gordons husse & matte och tant V!!! Vi längtar redan till nästa spårtillfälle!
Kram
Hjalmar & Allan

1 kommentar:

Gordon sa...

Största möjliga GRATTIS till två underbara spårhundar. Det är ett stort och sant nöje att som spårläggare följa och beundra Hjalle när han spårar. Max två meter från spårkärnan! Wao!