lördag 10 mars 2012

Här hitta vi'na!

Ja här bland pinnar och sly hitta vi'na (=vi henne)....vem? Mormor såklart. Vi var å hälsa på henne på ranchen idag igen. Finns inget bättre ställe och vara på än där en skön vårdag. Mormor hade även sällskap av våran Onkel.

Redan en mil från ranchen tjuter Hjalmar i bilen för han vet vart vi är på väg. Lite lurade vi (Pucko &matte) honom. För matte körde inte fram till gården idag utan tog en annan väg och parkerade vid en tomt gärde. Allt för att jag (pucko) skulle kunna hänga med o inte behöva gå så långt. På gärdet innanför det tomma var de. Fast hjalmar trodde det var spöken och vågade sig knappt fram själv när vi skickat iväg honom. Ha ha han är tuff vakthunden. Jo då han såg till slut vilka spökena va och sprang glatt till dem. Det blev bullkalas ute i det fria och så fick ju engagera oss som arbetsledare igen. Visa Onkel bilja träd som behövde tas ner och var riset skulle läggas. Det var nog tur att vi åkte dit.

//skogshuggarna bill & bull

2 kommentarer:

mormor sa...

Det är så trevligt när ni kommer å hälsar på,eftersom vi per telefon fick det förmedlat,så tittade både morbror å mormor extra många ggr åt vägen där ni skulle parkera. Kaffe med hembakat smakade underbart, tack.

Puckhjall sa...

@mormor
Ja vi är några riktiga fenor på att svarva ihop bullar o muffins:) känns gött å va efterlängtade...ni är allt bra kära i oss hi hi
//puckhjall