söndag 18 mars 2012

Spår

Igår var en sån där bra lördag som inleddes med spår. Eller ja för engångs skull åkte vi inte direkt från sängen och dit. Vi hann en sväng till stan och jobbet först. Ja struntsamma....

Falstaffs husse la ett roligt spår i vad vi kallar fina skogen till mig (Hjalmar ). Det gick som på räls med ev en liten urspårning för apport två hittades aldrig. För övrigt blev det högsta betyg.

Pucko körde upplet, denna gång med betydligt fler apporter. Inga problem att hitta dem....enda problemet var att tant V som är med stod med händerna i fickorna när jag försökte ge henne en apport i utbyte mit köttbulle....hon hade inga köttbullsfickor förklarade hon. Så det blev att gå till matte för belöningen skulle utdelas.

Efter spåret firade vi farmors man som fyllde år. Hipp hipp hurra för L!!!

//pucko & hjalmar

2 kommentarer:

Gordon sa...

Att Hjalleman spårade förträffligt intygas härmed av Falstaffs husse - som inte alls lyckades distrahera honom. Hjalmar visste vad han höll på med, och då ska inte en fånig gammal gubbe försöka störa honom. - Kramar från oss

Puckhjall sa...

@falstaff
Nu är det ju så att vi gillar din husse o tycker inte alls han är gammal eller fånig. Det är bara roligt när han dyker upp i skogen:)
Tack för igår, riktigt kul!

//Puckhjalls