fredag 20 juli 2012

Fin besök

....det var vad de kallade det när jag Herr Pucko Albin Dolk kom till Smådjurskliniken idag för den årliga vaccineringen! Å veterinären tog sig även tid och lyssna på rossligheten....men det var ingen fara med det och hjärtat slog starkt och fint än! "det är fantastiskt att få vara i så skick när man är så gammal" sa hon....javisst jag är änna lite fantastisker (för att använda mattes dialekt). Vaccinet fick jag i näsan denna gång en ny mycket bättre variant och den ges i näsan och inte protesterade jag! Tog det som en man;)

Hjalle-surk fick oxå sitt i näsan....veterinären tog ett stadigt grepp om huvudet så det var inte lönt att protestera. Själalycklig flög han från bordet till mattes famn efter den omgången. Dessförinnan hade han även fått utstå ett litet finger i rumpan för att kolla prostatan som fortfarande håller sig liten och därför behövs ingen ny kur för det förrn's i mitten på september.

Matte blir lite mallig när de säger snälla saker om oss oxå, så när de diskuterade sins emellan huruvida det blev i näsan eller i sprutform sa den ena "klart att det inte skulle vara några problem att ge det i näsan på hennes rediga hundar"! Sånt gör våran matte alldeles rörd och glad ;)

Så nu är vi rundsmörjda och glada inför helgens lediga lata dagar!

//Pucko & Hjalmar

2 kommentarer:

Gordon sa...

Härligt att läsa, och vi är väldigt glada för er skull, att det gick så bra - och allt välförtjänt beröm ni fick. Nu önskar vi er en riktigt skön helg. Njut av gårdagens fina resultat! - Kramar från oss

Puckhjall sa...

@falstaff
Tack vi har njutit och haft en jättebra helg!
//puckhjall