söndag 14 december 2014

Juletid

Vi hittade en bild på ett julkort som Pucko skickade till djursjukhuset i Göteborg. Han var så glad han slapp därifrån och fick fira julen hemma, så han tyckte det var läge på en julhälsning dit. Han hade nämligen fått ligga inne i fyra dagar. Fyra dagar som jag (hjalle) undrade var vi glömt honom jag letade en tok överallt, samma fyra dagar som matte lipa  som en tok.
I år hinner vi inte klippa och klistra ihop en massa julkort, men det blir väl jul ändå hoppas vi!
Idag var det egentligen ingen spårvagn,  men valpar med överskottsenergi bör aktiveras. Så matte ut och lett blodsprängda i skogen,  lät det ligga 45 minuter och släppte sen ut Allan. Han har bara gått direktspår förut,  så nu fick han tänka lite själv. Hmmm blodlukt,  klövlukt,  spåret och lina.....var väl ganska tydliga signaler kan man tycka. Men när man är liten och allt inte görs på samma sätt, i samma miljö osv ja då blir valpar lite fundersamma. Lite försiktig start, gick upp i vind nån gång, lurades lite av vinkeln men hittade rätt och fann till Slut klöven.  Efter beröm och godis var Allan riktigt mysig.  
Själv har jag blivit förkyld. Nyser och är rosslig i halsen.  Dessutom håller de på och lägger om såret på min fot flera flera flera gånger om dagen, får ha tratt osv. Men det verkar ge resultat, för foten är något bättre. 
//HJALMAR & ALLAN

3 kommentarer:

Puckhjall sa...

Jädra rättstavningsprogram.....jag skrev spårdag och inte spårvagn!!!
//Hjalmar

Gordon sa...

Så roligt att läsa! Både om Allans spår och Hjalles tillfrisknande. Fast inte så kul med mattes förkylning, som vi hoppas snart går över. På lördag är ni säkert alla i högform! Glad vecka önskar vi i Skara - med kramar!

Puckhjall sa...

@gordon tack, men förkylningen är Hjalmars oxå matten är frisk!